Ostale usluge

Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

MBE Centri su mjesto u kojem možete doći s vašom idejom i mi ćemo kreirati posebnu uslugu za vas.

MBE sustav je povezan s mrežom provjerenih poslovnih partnera iz raznih djelatnosti, kako bi vam omogućio što više usluga na jednom mjestu.

Odlučili ste se što pokloniti poslovnim partnerima za godišnjicu vaše tvrtke, ali nemate vremena za nabavu, izradu personaliziranih zahvalnica, dosadno pakiranje i slanje? Dođite nam sa idejom, mi ćemo odraditi ostalo!

Imate apartmane koje iznajmljujete turistima u blizini MBE centra? Želite im ponuditi uslugu čuvanja prtljage, kad se odjave i požele prošetati gradom? MBE Centar će primiti njihovu prtljagu na čuvanje!

Video produkcija

Web dizajn

U MBE Centru nudimo i usluge video produkcije. Naš tim profesionalnih snimatelja i montažera, snimiti će i montirati vaš korporativni video, izraditi video klip za društvene mreže ili snimiti kompletnu emisiju u studiju.

Organizirate događanje, simpozij ili konferenciju? Želite to prenositi internetom, kako bi što više ljudi moglo pratiti? Možda trebate i snimanje cijelog događanja? MBE vam može osigurati pouzdani video streaming i po završetku događanja isporučiti uređen video materijal. Kamere, snimatelji, mix pult, ton, rasvjeta – prepustite sve to MBE ekipi!

Trebate izradu web stranice? Javite se u MBE, naći ćemo rješenje za vas!

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible

Još danas saznajte više o profesionalnoj izradi web stranica. Razgovarajte s jednim od naših dizajn specijalista putem telefona, emaila ili osobno u najbližem MBE centru.

POŠALJITE NAM EMAIL

Tražite nešto posebno od MBE usluga?