Mikrologistika

Zatraži ponudu
Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

Mikrologistika kao skup rješenja za komplicirane izazove

Zahvaljujući sveobuhvatnim i fleksibilnim rješenjima za ispunjenje (fullfilment) , MBE je idealan partner za obradu vaše robe duž cijelog logističkog lanca. MBE vas podržava i obrađuje kako pojedinačne procese tako i kompletnu logistiku skladištenja i distribucije. MBE pojedinačno sastavlja željeni proizvod, profesionalno ga pakira, dodaje tiskarske ili promotivne materijale i priprema transportne dokumente za otpremu – prema Vašim željama.                

Uvoz

S Mail Boxes Etc. vaše poslovanje nema granica. Uvoz robe iz više od 170 zemalja diljem svijeta uz pripremu uvozne i carinske dokumentacije.

Skladištenje

Od prijema robe i kontrole količine do preuzimanja zaliha, pakiranja i povrata, MBE preuzima sve zadatke skladištenja vaše robe.

Pakiranje

Klasično pakiranje u transportnu ambalažu ili dodatna zaštita vaših proizvoda posebnim materijalima za pakiranje.

Distribucija

Priprema za otpremu, manipulacija paketom, economy ili express dostava te naknadno praćenje i briga o pošiljci uz izvještavanje korisnika.

MBE usluga mikrologistike namjenjena je svima koji žele povezati više naših usluga ili onima za koje ćemo rado osmisliti potpuno novo rješenje, sukladno konkretnim problemima. Prijem robe kod vaših dobavljača, prijevoz do skladišta, istovar i skladištenje, dorada, deklariranje, prepakiranje, komisioniranje, slaganje robe u transportna pakiranja, označavanje, prirpema za otpremu, vođenje evidencija, utovar te dostava na odredište – samo su dio usluga koje kombiniramo, kako bi pronašli optimalno rješenje za vas.              

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible

Organizirali ste nagradnu igru i imate desetak raznih vrsti proizvoda koje morate slati tjednim dobitnicima? Mi odradimo sve!

Imate promo gadgete koje dijelite vašim kupcima i poslovnim partnerima, ali zauzimaju vam previše mjesta u uredu? Prijem paleta, skladištenje i izdavanje vašim komercijalistima ili slanje vašim partnerima – prepustite nama. Trebate sklopiti neki proizvod od par dijelova koji dolaze s različitih strana, od različitih dobavljača?

MBE će zaprimiti svaku pojedinačnu pošiljku, izvjestiti vas o tome, sklopiti finalni proizvod i poslati ga kada i kome vi to odredite. Dobri ste u online marketingu i vaš web shop radi super, ali mrzite kutije, pakiranje, povrate i inventure? Mi ćemo odraditi to, a vi se posvetite onom što volite i u čemu ste najbolji!

Saznajte više o našoj usluzi Mikro-logistike osobno u jednom od Vama najbližih MBE centara. Ili nas nazovite ili kontaktirajte online odmah.

POŠALJITE NAM EMAIL

Tražite nešto posebno od MBE usluga?