Mikrologistika

Zatraži ponudu
Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

MI ZNAMO KAKO

Mikrologistika

Zahvaljujući sveobuhvatnim i fleksibilnim rješenjima za ispunjenje, MBE je idealan partner za obradu vaše robe duž cijelog logističkog lanca. MBE vas podržava i obrađuje kako pojedinačne procese tako i kompletnu logistiku skladištenja i distribucije. MBE pojedinačno sastavlja željeni proizvod, profesionalno ga pakira, dodaje tiskarske ili promotivne materijale i priprema transportne dokumente za otpremu – prema Vašim željama.

Uvoz

S Mail Boxes Etc. vaše poslovanje nema granica. Uvoz robe iz više od 170 zemalja diljem svijeta uz pripremu uvozne i carinske dokumentacije.

Skladištenje

Od prijema robe i kontrole količine do preuzimanja zaliha, pakiranja i povrata, MBE preuzima sve zadatke skladištenja vaše robe.

Pakiranje

Klasično pakiranje u transportnu ambalažu ili dodatna zaštita vaših proizvoda posebnim materijalima za pakiranje.

Distribucija

Priprema za otpremu, manipulacija paketom, economy ili express dostava te naknadno praćenje i briga o pošiljci uz izvještavanje korisnika.

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible

Saznajte više o našoj usluzi Mikro-logistike osobno u jednom od Vama najbližih MBE centara. Ili nas nazovite ili kontaktirajte online odmah.

POŠALJITE NAM EMAIL

Tražite nešto posebno od MBE usluga?