Paletna dostava

Zatraži ponudu

Pronađite najbliži MBE centar

Dostava robe na paletama posebna je usluga, često odvojena od paketne dostave. Mnogi ekspresni kuriri ne prihvaćaju pošiljke preko određenih dimenzija. Često su ograničeni na kutije dimenzija i težine pogodnih za ručnu manipulaciju. Veće količine roba standardno se pakiraju u transportna pakiranja – kartonske kutije, bale od plastičnih folija, plastične ili papirnate vreće, drvene sanduke itd. Transportna pakiranja se dalje slažu na palete – paletiziraju. Standardno se koriste tzv. EURO palete – dimenzija 1.200 x 800 x 400mm i nosivosti cca 1.000 kg.

Roba na palete se slaže posebnim tehnikama, – slaganjem redova s preklapanjem – kako bi se postigla maksimalna stabilnost i zaštitila u transportu ali kako bi i brojanje kod prijema bilo lakše i brže. Paleta se dodatno štiti umatanjem rastezljivom folijom – strojno ili ručno, te postavljanjem pregradnih kartona i rubnika, ukoliko je potrebno. Manipulacija paleta obavlja se raznim tipovima viličara. Same palete su također vrijedna oprema, oko koje treba voditi brigu i evidencije.

MBE usluga paletne dostave omogućuje vam, na jednom mjestu, brigu o svim vašim dostavnim potrebama. Paket, standardna EURO paleta ili predmeti nestandardnih visina, širina ili težina – MBE može naći odgovor na sve, čime izbjegavate potragu za više poslovnih partnera, od kojih svaki odrađuje samo dio vaših potreba. Sasvim svejedno trebate li paletnu dostavu iz Zagreba u Split ili dostavu palete u Amsterdam – pošaljite nam upit na dostava@mbe.hr

Nemate vlastite palete? Trebate povrat paleta nakon isporuke? Imate robu na nestandardnim paletama? Imate kombinacije paletizirane robe, paketa i pošiljku nestandardnih dimenzija koja zahtjeva posebno rukovanje?

Pošaljite upit na dostava@mbe.hr

Our customer support will help you to pack and ship

Kontaktirajte nas, rado ćemo pomoći!