Paletna dostava

Zatraži ponudu

Pronađite najbliži MBE centar

Pogledaj u mojoj blizini

Dostava robe na paletama posebna je usluga, često odvojena od paketne dostave. Mnogi ekspresni kuriri ne prihvaćaju pošiljke preko određenih dimenzija. Često su ograničeni na kutije dimenzija i težine pogodnih za ručnu manipulaciju. Veće količine roba standardno se pakiraju u transportna pakiranja – kartonske kutije, bale od plastičnih folija, plastične ili papirnate vreće, drvene sanduke itd. Transportna pakiranja se dalje slažu na palete – paletiziraju. Standardno se koriste tzv. EURO palete – dimenzija 1.200 x 800 x 400mm i nosivosti cca 1.000 kg.

Roba na palete se slaže posebnim tehnikama, – slaganjem redova s preklapanjem – kako bi se postigla maksimalna stabilnost i zaštitila u transportu ali kako bi i brojanje kod prijema bilo lakše i brže. Paleta se dodatno štiti umatanjem rastezljivom folijom – strojno ili ručno, te postavljanjem pregradnih kartona i rubnika, ukoliko je potrebno. Manipulacija paleta obavlja se raznim tipovima viličara. Same palete su također vrijedna oprema, oko koje treba voditi brigu i evidencije.

MBE usluga paletne dostave omogućuje vam, na jednom mjestu, brigu o svim vašim dostavnim potrebama. Paket, standardna EURO paleta ili predmeti nestandardnih visina, širina ili težina – MBE može naći odgovor na sve, čime izbjegavate potragu za više poslovnih partnera, od kojih svaki odrađuje samo dio vaših potreba. Sasvim svejedno trebate li paletnu dostavu iz Zagreba u Split ili dostavu palete u Amsterdam – pošaljite nam upit na dostava@mbe.hr

Nemate vlastite palete? Trebate povrat paleta nakon isporuke? Imate robu na nestandardnim paletama? Imate kombinacije paletizirane robe, paketa i pošiljku nestandardnih dimenzija koja zahtjeva posebno rukovanje?

Pošaljite upit na dostava@mbe.hr

Our customer support will help you to pack and ship

Kontaktirajte nas, rado ćemo pomoći!