Pakiranje & Dostava

Zatraži ponudu

Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

Nacionalna dostava

Dostave po Europi

Dostave po svijetu

Mikrologistika

Paletna dostava

Pakiranje

Brza dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Trebate spakirati skupu i veliku uokvirenu sliku koju šaljete u Englesku? Nije problem – javite se! pakiranje

Imate potrebu za promo pakiranjem novog vina koje šaljete barovima i restoranima ? MBE vam može odraditi sve, od preuzimanja palete u vinariji, izrade kutije po mjeri, tiskanja promo materijala koji ide u paket, pakiranja i zaštite, kako bi vaše vino pio korisnik ,a ne okolni paketi u kombiju dostavljača. Svaku bocu pažljivo ćemo zaštiti, pakirati, opremiti promo materijalom po Vašoj želji, spremiti u kutije, adresirati i dostaviti do željenog odredišta.

Imate puno paketa koje šaljete svaki dan? Niste zadovoljni vremenom prikupa vašeg dosadašnjeg kurira ? Previše vremena vam oduzima sortiranje paketa, izrada i postava naljepnica s adresama ? Desi Vam se da i nakon što je kurir pokupio pakete iskrsne još poneki paket kojeg treba hitno poslati ? MBE je upravo idealno rješenje za takve probleme. Kontaktirajte nas na dostava@mbe.hr i zakažite sastanak s MBE prodajnim predstavnikom koji će složiti ponudu baš za Vas!

Profesionalno pakiranje bez muke

Vaš ugovor mora biti sutra ujutro u Americi? Može! Nazovite MBE centar!

Vlasnik ste uspješne WEB trgovine ali se mučite sa vođenjem skladišta proizvoda, pakiranjem, otpremom? Korisnici vas zovu kad im roba kasni? Ili jednostavno želite više vremena kako bi se posvetili onom što volite ili onom u čemu ste najbolji? MBE preuzima kompletnu mikrologistiku i brine o svim aspektima vašeg robnog poslovanja. Posvetite se prodaji i marketingu, a ostavite brigu o dosadnim stvarima nama! MBE može skladištiti vaše proizvode, izdavati ih, pakirati i slati korisnicima, po vašem nalogu, primati povrate (znamo da ih ne volite) te voditi kompletne robne i skladišne evidencije. No, najljepše od svega je što možemo odgovarati na sva pitanja pitanja vaših korisnika vezana za dostavu, a naš kontakt možete staviti i na Vašu web stranicu, kako bi vas potpuno rasteretili.

Trebate hitno kutiju rezervnih dijelova iz Francuske? MBE to rješava za vas, dovoljan je samo jedan poziv ili mail na dostava@mbe.hr i pošiljka će krenuti prema vama.

Želite uvesti paletu robe iz Turske? MBE će organizirati prijevoz i rješiti dokumentaciju, te organizirati uvozno carinjenje.

Želite zaprimiti pošiljke van Vašeg radnog vremena? MBE centar je pravo mjesto za to. Pošiljke možete preuzeti sljedeći radni dan, možemo vam dostaviti pošiljke u ured ili ih preusmjeriti po vašoj želji.

Trebate uslugu dropshippinga? MBE može preuzeti pošiljku vašeg dobavljača, prepakirati je, opremiti vašim oznakama, uputama ili promo materijalom te je poslati vašem kupcu. Vaš kupac ne mora nikad saznati kako roba nikad fizički nije bila kod vas niti tko je vaš dobavljač. Dropshipping je usluga u kojoj prodavatelj ne drži robu na skladištu, već se po prijemu narudžbe kupca, roba naručuje od dobavljača i isporučuje direktno kupcu.

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible
Our customer support will help you to pack and ship

Potpunu brigu o Vašem paketu preuzimamo mi

MBE Adriatic niti partneri u sklopu MBE Franšize nisu pružatelji poštanskih usluga sukladno Zakonu o poštanskim uslugama (NN 144/2012, 153/2013, 78/2015), već konsolidiraju pošiljke u cilju predaje istih davateljima poštanskih i kurirskih usluga.

Tražite nešto posebno od MBE usluga?