Poštanski sandučići

Zatraži ponudu
Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

MBE registriranu adresu

Najam poštanskih sandučića u svim MBE centrima u Hrvatskoj

U svakom MBE Centru možete unajmiti vlastiti poštanski sandučić, bilo za osobne potrebe, bilo da ste fizička osoba – samostalni poduzetnik ili obrtnik, ili ste vlasnik ili direktor pravne osobe – tvrtke. Tako možete osigurati prijem vaših pošiljaka na adresu MBE Centra. Pošiljke koje su formata većeg od sandučića, pričuvati ćemo u prostoru MBE Centra.

Možete i dogovoriti da vas izvjestimo o prispjeću pošiljke ili da vam istu proslijedimo na adresu koju vi odredite. Možemo pošiljke i predati onome koga vi ovlastite, ili ako tako naložite – otvoriti vašu poštu, te vam je skenirati i poslati mailom ili vam pročitati sadržaj.

Zašto gubiti vrijeme čekajući kurira ili dostavljača? Neka vaše pošiljke zaprimi MBE a vi odredite što dalje s njima. Za sve upite vezano za najam poštanskog sandučića – pošaljite nam mail na mbe@mbe.hr ili se javite u najbliži MBE Centar.

Preusmjerenje pošiljaka – neka vas vaše pošiljke prate, gdje god to vi odredite

Usluga MBE preusmjerenje pošiljke idelana je za sve koji žele promijeniti adresu dostave pošte, bilo da se radi o privremenoj odsutnosti s mjesta prebivališta ili boravišta ili jednostavno želite pošiljku koja je stigla vama – proslijediti nekom drugome. Usluga MBE preusmjeravanja pošiljki idealna je za poslove poput dropshipšpinga, gdje pošiljku primljenu za vas treba poslati nekoj trećoj strani. MBE centri vam mogu odraditi i usluge prepakiranja, kako bi pošiljka vašem kupcu došla u vašoj ambalaži i slično.

Uslugom najma poštanskog sandučića, preusmjerenja pošiljaka i registracijom adrese MBE Centar postaje vaš potpuni virtualni ured. Sva pošta dolazi tamo, vi možete zadavati naloge s bilo koje strane svijeta, odlučivati koje pošiljke vratiti, koje proslijediti a koje zadržati do vašeg povratka.

Iskoristite jedinstvenu fleksibilnost poslovanja koju vam omogućava MBE!

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible

Za sve upite kontaktirajte nas i složiti ćemo najbolje rješenje i dati vam ponudu sukladno vašim zahtjevima.

POŠALJITE NAM EMAIL

Tražite nešto posebno od MBE usluga?