MBE uvoz – s drugog kraja svijeta na vaša vrata

Saznaj više

Pronađite najbliži MBE centar

Usluga MBE UVOZ osigurava pravovremenu i potpunu brigu oko dopreme sirovina, materijala ili trgovačke robe sa bilo kojeg kraja svijeta do vaše tvrtke. Trebate dopremiti uzorke iz Kine ili Amerike? Pokupiti neku paletu robe u Južnoj Africi? Organizirati prikup s više lokacija u Turskoj?

Pošaljite upit na dostava@mbe.hr i provjerite što MBE može učiniti za vas. Velike špediterske tvrtke često nemaju sluha za manje pošiljke ili klijente koji ne uvoze svakodnevno. MBE UVOZ možete kombinirati sa ostalim MBE uslugama, te tako dobiti specijalizirani set usluga. Takav set usluga, u praksi, mijenja kompletan uvozni odjel. Dobivate izdvojeni uvozno – logistički odjel koji radi za vas, a nije na vašem platnom spisku, niti vam tereti mjesečne troškove.

Poduzetnici koji kupe robu iz EU zemalja često nisu svjesni da, iako se radi o zajedničkom tržištu, postoje neki koraci koji razlikuju unos iz EU od kupnje u Hrvatskoj. MBE vam može pomoći i oko rješavanja INTRASTAT evidencija koje su obvezne ukoliko unosite robu iz EU.

MBE UVOZ također koriste i fizičke osobe, pojedinci, ukoliko trebaju dopremiti neku robu ili predmete veće vrijednosti, iz zemalja van EU. Odlučili ste se preseliti nazad u Hrvatsku, iz USA ili Kanade? Trebate organizirati prikup kutija s osobnim stvarima iz Australije i prebaciti ih do Splita?

Upitajte nas na dostava@mbe.hr i zajedno ćemo naći odgovarajuće rješenje.

Our customer support will help you to pack and ship

Kontaktirajte nas, rado ćemo pomoći!