Video produkcija

Zatraži ponudu
Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

Predani tim profesionalaca, s višegodišnjim iskustvom rada na televiziji, pobrinut će se za sve Vaše potrebe prijenosa uživo, produkcije i snimanja.

Uz najnoviju tehnologiju, osigurat ćemo streaming svih vrsta događaja, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, oblikovan prema Vašim željama. Naša produkcija pobrinut će se da svaki streaming ili snimanje prođe glatko i bez ikakvih problema, dok će naš tehnički odjel nadzirati svaki korak dogovora, pripreme i provedbe streamanja i snimanja, kako bi osigurali minimum tehničkih grešaka. Naš je cilj prenijeti vam novo vizualno iskustvo, u kojem ćete uživati Vi i Vaši krajnji korisnici.

STREAMING
prijenos uživo svih evenata, konferencija, okruglih stolova, pressica; Mail Boxes Etc. opremljen je najnovijom tehnologijom koja omogućuje streamanje u visokoj kvaliteti, s više kamera, na bilo koju platformu. Po završetku prenošenog događaja, isporučujemo snimku streama, u visokoj kvaliteti i punom trajanju. U dogovoru s klijentom, moguće je dizanje snimke na Youtube (ili kanal po želji), kao i isporučivanje sažetka događaja.

SNIMANJE
svakom klijentu pristupamo individualno, kao i događaju za koji smo angažirani. Od okruglih stolova, seminara i panela, preko promotivnih i korporativnih videa, do spotova i reklama, cilj nam je osmisliti jedinstvenu vizualnu priču kojom će klijent biti u potpunosti zadovoljan. Broadcast.hr opremljen je 4K kamerama, Ronin rigom, GoPro kamerama i dronom, kao i brojnim drugim komadima opreme koji omogućavaju atraktivne kadrove u gotovo svim uvjetima. Po potrebi, moguće je odraditi i ENG snimanja, kao i snimanja u studiju

PRODUKCIJA
Od dogovaranja lokacija snimanja, ishođenja potrebnih dozvola, organizacije ljudi, tehnike i termina pa do montaže i postprodukcije, s nama možete biti sigurni da će svaki projekt proći glatko i bez problema te da će isporučeni proizvod do kraja ispuniti sve klijentove želje

STUDIO
Mail Boxes Etc. ima potpuno opremljen studio i režiju kojeg se može koristiti bez scenografije ili s postojećom scenografijom. Studio je opremljen, kako opremom za snimanje, tako i za streamanje pa se uživo mogu raditi manji formati poput 1 na 1 razgovora, prikaza vježbi, raznih objava i sl.

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible

Get in touch with us today and tell us about your upcoming campaign. You can reach us online, by phone and find us behind the doors of your nearest MBE Centre.

POŠALJITE NAM EMAIL

Tražite nešto posebno od MBE usluga?