Usluga dostave unutar Hrvatske

Zatraži ponudu

Nađi najbliži Mail Boxes Etc.

Nađi u mojoj blizini

Usluge dostave paketa ali i svih ostalih pošiljaka po cijeloj Hrvatskoj jedna su od najčešćih usluga koju MBE pruža svojim korisnicima. Postoje mnogi načini kako paket dostaviti bilo gdje u Hrvatskoj, ali ukoliko isprobate MBE uslugu paketne dostave – brzo ćete shvatiti zašto tisuće korisnika odabiru nas, kao jedino rješenje za sve njihove dostave.
Nema zvanja korisničke podrške na kojoj se javlja telefonska sekretarica i u kojoj ste samo broj u listi čekanja, nema kompliciranih ponuda sa hrpom skrivenih troškova, nema kompliciranih računa i nejasnih procedura kojima se morate prilagoditi.

Mnogi kuriri imaju vrlo kruta pravila glede dimenzija, težina, sadržaja paketa, pa vam se često dešava da vam odbiju ili čak vrate paket s dostave? MBE će primiti sve vaše pošiljke i naći će optimalno rješenje za svaku od njih. Suncobran od 3 metra dužine? Rola tepiha? Gitara, boce vina ili bicikl?

Ostavilii ste Ipad na aerodromu u Splitu – nije šala, rješavali smo i takve situacije. Preuzeli smo Ipad na šalteru izgubljeno-nađeno, pakirali ga kako bi bili sigurni da se neće oštetiti te ga poslali našem korisniku. Zaboravili ste na važnu ponudu koja sutra mora biti u Osijeku, a već je 18 sati? Može li i to riješiti vaš dostavljač?

MBE je rješavao i teže izazove!

Kakve god bile vaše potrebe za dostavom po Hrvatskoj, imali male ili velike pakete, slali pakete samo povremeno ili svakodnevno imali po stotinjak paketa – pošaljite nam upit na dostava@mbe.hr i provjerite što MBE može učiniti za vas!

Zašto odabrati nas

Vama u susjedstvu

Tako je, tu smo u blizini što znači da je isporuka brža

Nevjerojatno brzi

Unutar naših centara nudimo uskuge printa i slanja pošiljaka, što znači da brzo obrađujemo sve poslovne zahtjeve.

Osigurana kvaliteta

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete

Imamo iskustva

Mbe postoji od 1980. Godine. Možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

#PeoplePossible
Our customer support will help you to pack and ship

Kontaktirajte nas, rado ćemo pomoći!

Tražite nešto posebno od MBE usluga?