Usluga dostave unutar Hrvatske

Saznaj više

Pronađite najbliži MBE centar

Usluge dostave paketa ali i svih ostalih pošiljaka po cijeloj Hrvatskoj jedna su od najčešćih usluga koju MBE pruža svojim korisnicima. Postoje mnogi načini kako paket dostaviti bilo gdje u Hrvatskoj, ali ukoliko isprobate MBE uslugu paketne dostave – brzo ćete shvatiti zašto tisuće korisnika odabiru nas, kao jedino rješenje za sve njihove dostave.
Nema zvanja korisničke podrške na kojoj se javlja telefonska sekretarica i u kojoj ste samo broj u listi čekanja, nema kompliciranih ponuda sa hrpom skrivenih troškova, nema kompliciranih računa i nejasnih procedura kojima se morate prilagoditi.

Mnogi kuriri imaju vrlo kruta pravila glede dimenzija, težina, sadržaja paketa, pa vam se često dešava da vam odbiju ili čak vrate paket s dostave? MBE će primiti sve vaše pošiljke i naći će optimalno rješenje za svaku od njih. Suncobran od 3 metra dužine? Rola tepiha? Gitara, boce vina ili bicikl?

Ostavilii ste Ipad na aerodromu u Splitu – nije šala, rješavali smo i takve situacije. Preuzeli smo Ipad na šalteru izgubljeno-nađeno, pakirali ga kako bi bili sigurni da se neće oštetiti te ga poslali našem korisniku. Zaboravili ste na važnu ponudu koja sutra mora biti u Osijeku, a već je 18 sati? Može li i to riješiti vaš dostavljač?

MBE je rješavao i teže izazove!

Kakve god bile vaše potrebe za dostavom po Hrvatskoj, imali male ili velike pakete, slali pakete samo povremeno ili svakodnevno imali po stotinjak paketa – pošaljite nam upit na dostava@mbe.hr i provjerite što MBE može učiniti za vas!

Our customer support will help you to pack and ship

Kontaktirajte nas, rado ćemo pomoći!