Usluge fulfillmenta, pakiranja i dostave u MBE Zagreb – Kajzerica

HR 0005

Pošalji paket

Usluge pakiranja, dostave i mikrologistike / fulfillmenta na Kajzerici u Zagrebu

Više od obične usluge pakiranja – MBE Kajzerica vam omogućava punu fleksibilnost. Samo donesite predmete koje želite slati, izaberite odredište i ostalo prepustite nama. Naši stručnjaci MBE Centra Kajzerica će izabrati najpovoljniji način dostave, vodeći računa o vašem budžetu i željenom vremenu prispijeća na odredište.

MBE surađuje s vodećim kuririma i transporterima kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. U MBE Centru Zagreb Kajzerica, na preko 700m2, primamo i šaljemo tisuće paketa svaki dan. Sigurni smo kako ćemo pronaći optimalno rješenje i za vas, bez obzira šaljete li ponekad neki dokument ili trebate kompletno rješenje logistike ili fulfillment za vas web shop.


Za dostavu paketa bez muke – tu je MBE Zagreb – Kajzerica

Šaljete li povremeno neki paket, navratite do nas. Imamo veliki besplatan parking, a za baš velike pošiljke možemo koristiti i ulaz sa strane Puževe ulice (Insako). Sasvim je svejedno šaljete li kutijicu ili nekoliko paleta – preuzet ćemo vaše pošiljke na pultu ili ih istovariti viličarem.

Ukoliko svakodnevno trebate dostavu više paketa, možemo ugovoriti preuzimanje i na vašoj adresi. A ako stvarno imate puno dostava, pošiljaka, paketa i/ili pakiranja – razmislite o tome da nam prepustite kompletnu uslugu. Mnogi naši klijenti su nam prepustili kompletnu logistiku i sada se bave onim što najbolje rade ili onim što vole.

Dopustite nam da vam predložimo logistički model koji smatramo da bi vam najviše odgovarao. Sasvim nam je svejedno trebate li komisioniranje tisuću artikala, pakiranje i slanje poklona poslovnim partnerima ili samo ugovor koji mora sutra biti u New Yorku – javite se kako bi pronašli najbolje rješenje.


Unajmite poštanski sandućić i primajte pošiljke na našoj adresi

Zašto bi male firme morale biti registrirane na adresi vašeg stana ili kuće? Zašto bi vas poslovni partneri tražili i uznemiravali doma? Izbjegnite javnu objavu vaše privatne adrese i registrirajte vašu tvrtku kod nas! Time ćete izbjeći isčekivanje dostavljača na kućnom pragu. Nećete morati čekati kurira u firmi, ako morate na hitan sastanak. Vaše pošiljke primiti ćemo mi, možemo vas o prispjeću i izvjestiti, a vi ih preuzmite kad vam odgovara, ili ovlastite nekog da ih pokupi.

Možemo ih i prepakirati i preusmjeriti na adresu koju vi zadate, pa time dobijate odlično mjesto za vaš dropshipping business.

Kontakt

Javite se i provjerite što možemo učiniti za Vas!

Mail Boxes Etc. HR0005

Remetinečka cesta 7a, Kajzerica
10000 Zagreb

Pon. – Pet.
09:00 – 17:00

Voditelj poslovnice

Mislav Šporčić

Imate pitanje? Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama! facebook