MBE Virovitica

HR 0012

Pošalji paket

MBE Virovitica – pošalji paket bilo gdje!

Jednostavno svratite u vaš lokalni MBE Centar i pošaljite bilo što na bilo koju lokaciju na svijetu. MBE rješava sve vaše potrebe za dostavom i pakiranjem na jednom mjestu u Virovitici. Predmeti koje želite poslati biti će sigurno spakirani, koristeći profesionalne materijale i opremu. Također ćete dobiti i najbolje uvjete za vašu pošiljku – sasvim svejedno šaljete li po Hrvatskoj ili bilo gdje na svijetu.

Oslonite se na provjerenu profesionalnu uslugu pakiranja. Posebni drveni sanduci za vina te posebna pakiranja za muzičke instrumente ili umjetnine. Čvrste kartonske kutije za sve vrste proizvoda, poklone i ostalo. Što god trebate poslati, specijalisti za logistiku u vašem lokalnom MBE Centru znaju kako to učiniti.


Slanje pošiljaka iz Virovitice nikad nije bilo jednostavnije.

Najbolja vrijednost za novac za sve vaše usluge dostave. Trebate li poslati nešto ekpresnom dostavom? Treba li to slati zemljom, morem ili zrakom? MBE radi sa većinom najboljih lokalnih i svjetskih kurira i dostavnih službi. Mi ćemo vas uvijek spojiti s kurirom koji ima najbolji omjer cijena i brzine dostave.

MBE osigurava tvrtkama svih veličina dostave svuda po svijetu, bez nepotrebnog stresa i komplikacija. Pomažemo tvrtkama upravljati svojim pošiljkama, bilo da se radi o otpremama kupcima ili dobavama od dobavljača.


Povoljne usluge slanja i prijema pošiljaka, fulfillmenta za web shopove te najma poštanskih sandučića u Virovitici

Od slanja svih vaših pošiljaka do prijema pošte putem zakupljenog poštanskog sandučića u Virovitici. MBE usluge slanja i prijema pošiljaka omogućavaju vam sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Za vaš web shop možete ugovoriti uslugu fulfillmenta – kompletnu mikrologistiku – prijem vaše robe, skladištenje, picking, pakiranje te otpremu po vašim nalozima.

Kontakt

Javite se i provjerite što možemo učiniti za Vas!

Mail Boxes Etc. HR0012

Adresa:

Trg kralja Tomislava 1
33000, Virovitica

Radno vrijeme:

Pon. – Pet.
08:00 – 16:00

Voditelj poslovnice

Krešimir Crvenka

Imate pitanje?
Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama! facebook