MBE Rijeka

HR 0004

Pošalji paket

Olakšajte vaše dostave s našim opcijama međunarodnog ili domaćeg slanja pošiljaka

Mi u MBE ćemo organizirati uslugu dostave koja vam najmanje komplicira život i poslovanje. Naša velika međunarodna mreža dostave osigurava slanje svega, bez obzira na konačno odredište. Radimo s svim glavnim međunarodnim igračima na polju dostave i prijevoza, pa ako postoji način da vaša roba dođe do odredišta, na vrijeme i neoštećena – mi ćemo taj način pronaći za vas.

Je li vam dosta prijevoznika koji vam se ne javljaju na telefone ili mail poruke? Živcira vas muzika na liniji dok čekate prvog slobodnog agenta vaše kurirske službe? MBE je pravo rješenje za vas! Mi smo specijalisti za dostaviti vašu robu na odredište, radilo se o koverti, paketu ili paleti. Trebate li kutiju za spakirati nešto? MBE će vam, osim kutija, ponuditi i cijelu širinu profesionalnih materijala za pakiranje, poput koverti s mjehurićima, bubble wrap, zračnih jastučića, kutnika, pakirnih traka, kartona, stiroporskog smokija za ispune itd. Samo donesite vaš paket ili hitnu pošiljku i mi ćemo izabrati najbolje pakiranje i najbolji način dostave, vodeći računa o kombinaciji troška i vremena prispjeća.


Savjetujte se s iskusnim profesionalcima oko vaših pošiljaka

Shipping and packing at MBE Venlo

MBE osigurava dostavu svima – od pojedinaca koji trebaju poslati neki dokument lokalno, do korporativnih klijenata koji trebaju profesionalnu uslugu slanja mnogobrojnih paketa na razna svjetska odredišta. Pridružite se i vi mnogim tvrtkama i pojedincima iz Rijeke i okolice, koji koriste MBE usluge pakiranja i slanja kako bi uštedjeli vrijeme i novac. Na taj način se možete i vi posvetiti onome što je vaš primarni posao, onome u čemu ste dobri i onome što stvarno volite. Vi se posvetite vašem stvarnom poslu a poslove slanja i dostave prepustite profesionalcima.


Zašto primati pošiljke na adresu MBE Centra Rijeka?

Najmom vlastitog poštanskog sandučića omogućavate nam da zaprimimo vaše pošiljke na našoj adresi. Možemo dogovoriti obavijest koju vam šaljemo mailiom, SMSom ili telefonski, kad god neka pošiljka stigne. Time izbjegavate isčekivanje kurira na kućnom pragu ili povrat pošiljke koju su pokušali isporuliti kad vas nije bilo na adresi dostave. Možemo čak i vaše pošiljke poslati na adresu koju odredite, predati ih nekom koga ovlastite ili jednostavno pričuvati do vašeg dolaska.

Svratite u MBE Centar Rijeka već danas ili nas nazovite! Kad god imate nešto za poslati ili samo želite savjet iskusnog stručnjaka, javite nam se.

Kontakt

Javite se i provjerite što možemo učiniti za Vas!

Mail Boxes Etc. HR0004

Adresa:

Antuna Barca 7
51000 Rijeka

Radno vrijeme:

Pon. – Pet.
08:00 – 17:00

Voditelj poslovnice

Deni Grozić

Imate pitanje? Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama! facebook