MBE Osijek

HR0018 Pošalji paket

Sve na jednom mjestu za vaše usluge pakiranja i dostave nudi MBE Osijek.

JJednostavno svratite u vaš lokalni MBE Centar i pošaljite bilo što na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj ili svijetu. MBE rješava sve vaše potrebe za dostavom i pakiranjem na jednom mjestu u Osijeku. Predmeti koje želite poslati biti će sigurno spakirani, koristeći profesionalne materijale i opremu. Također ćete dobiti i najbolje uvjete za vaš paket – sasvim svejedno šaljete li po Hrvatskoj ili bilo gdje na svijetu.

Oslonite se na provjerenu profesionalnu uslugu pakiranja. Posebni drveni sanduci za vina te posebna pakiranja za muzičke instrumente ili umjetnine. Čvrste kartonske kutije za sve vrste proizvoda, poklone i ostalo. Što god trebate poslati, specijalisti za logistiku u vašem lokalnom MBE Centru znaju kako to učiniti.


Slanje paketa iz Osijeka na bilo koju lokaciju nikad nije bilo jednostavnije.

Najbolja vrijednost za novac za sve vaše usluge dostave. Trebate li poslati nešto ekpresnom dostavom? Treba li to slati zemljom, morem ili zrakom? MBE radi sa većinom najboljih lokalnih i svjetskih kurira i dostavnih službi. Mi ćemo vas uvijek spojiti s kurirom koji ima najbolji omjer cijena i brzine dostave.

MBE osigurava tvrtkama svih veličina dostave svuda po svijetu, bez nepotrebnog stresa i komplikacija. Pomažemo tvrtkama upravljati svojim paketima, bilo da se radi o otpremama kupcima ili dobavama od dobavljača.


Povoljne usluge slanja i prijema paketa, fulfillmenta za web shopove te najma poštanskih sandučića u Osijeku

Od slanja svih vaših paketa do prijema pošte putem zakupljenog poštanskog sandučića u Osijeku. MBE usluge slanja i prijema paketa omogućavaju vam sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Za vaš web shop možete ugovoriti uslugu fulfillmenta – kompletnu mikrologistiku – prijem vaše robe, skladištenje, picking, pakiranje te otpremu po vašim nalozima.