MBE Križevci

___________


HR0019

Pošalji paket

Sve na jednom mjestu za vaše usluge pakiranja i dostave nudi MBE Križevci.

Jednostavno svratite u vaš lokalni MBE Centar i pošaljite bilo što na bilo koju lokaciju na svijetu. MBE rješava sve vaše potrebe za dostavom i pakiranjem na jednom mjestu u Križevcima. Predmeti koje želite poslati biti će sigurno spakirani, koristeći profesionalne materijale i opremu. Također ćete dobiti i najbolje uvjete za vašu pošiljku – sasvim svejedno šaljete li po Hrvatskoj ili bilo gdje na svijetu. Oslonite se na provjerenu profesionalnu uslugu pakiranja. Posebni drveni sanduci za vina te posebna pakiranja za muzičke instrumente ili umjetnine. Čvrste kartonske kutije za sve vrste proizvoda, poklone i ostalo. Što god trebate poslati, specijalisti za logistiku u vašem lokalnom MBE Centru znaju kako to učiniti.


Slanje pošiljaka iz Križevaca na bilo koju lokaciju nikad nije bilo jednostavnije.

Najbolja vrijednost za novac za sve vaše usluge dostave. Trebate li poslati nešto ekpresnom dostavom? Treba li to slati zemljom, morem ili zrakom? MBE radi sa većinom najboljih lokalnih i svjetskih kurira i dostavnih službi. Mi ćemo vas uvijek spojiti s kurirom koji ima najbolji omjer cijena i brzine dostave.

MBE osigurava tvrtkama svih veličina dostave svuda po svijetu, bez nepotrebnog stresa i komplikacija. Pomažemo tvrtkama upravljati svojim pošiljkama, bilo da se radi o otpremama kupcima ili dobavama od dobavljača.


Povoljne usluge slanja i prijema pošiljaka, fulfillmenta za web shopove te najma poštanskih sandučića u Križevcima

Od slanja svih vaših pošiljaka do prijema pošte putem zakupljenog poštanskog sandučića u Križevcima. MBE usluge slanja i prijema pošiljaka omogućavaju vam sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Za vaš web shop možete ugovoriti uslugu fulfillmenta – kompletnu mikrologistiku – prijem vaše robe, skladištenje, picking, pakiranje te otpremu po vašim nalozima.

Kontakt

Javite se i provjerite što možemo učiniti za Vas!

Mail Boxes Etc. HR0019

Adresa:

Flexpress d.o.o.
Ulica bana Josipa Jelačića 1
48260, Križevci

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak
08:00 – 18:00

Subota
08:00 – 12:00
Voditelj poslovnice:

Tomislav Juroš

Imate pitanje? Kontaktirajte nas