Usluge digitalnog tiska, tiska velikih formata i reklama u Svetoj Nedelji

HR 0007

Pošalji paket

Olakšajte vaše dostave s našim opcijama međunarodnog ili domaćeg slanja pošiljaka

Više od obične usluge pakiranja – MBE Sveta Nedelja vam omogućava punu fleksibilnost. Samo donesite predmete koje želite slati, izaberite odredište i ostalo prepustite nama. Naši stručnjaci MBE Centra Sveta Nedelja će izabrati najpovoljniji način dostave, vodeći računa o vašem budžetu i željenom vremenu prispijeća na odredište.

MBE surađuje s vodećim kuririma i transporterima kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. U MBE Centru Sveta Nedelja – Brezje na preko 500m2, primamo i šaljemo tisuće paketa svaki dan. Sigurni smo kako ćemo pronaći optimalno rješenje i za vas, bez obzira šaljete li ponekad neki dokument ili trebate kompletno rješenje logistike za vas web shop


Usluge digitalnog tiska, print velikih formata ili izradu svjetleće reklame – sve to radi MBE PrintHub Sveta Nedelja

Trebate li ispis velikih formata u visokoj kvaliteti? Izradu i montažu 3D reklame s pozadinskim LED osvjetljenjem?  Dizajn, tisak i oslikavanje vozila ili možda izradu i motažu indoor i outdoor vizualnih rješenja?

U MBE Centru Sveta Nedelja – Brezje, možemo izraditi i izrezati sve vrste nalljepnica a naši stručni zaposlenici mogu iste montirati na razne površine, po vašoj želji. Tisak možemo aplicirati na razne tvrde i meke podloge, te završno izrezati i obraditi na laseru ili CNC stroju.

MBE Centar Sveta Nedelja – Brezje je PrintHub iz kojega se cijela MBE mreža u Hrvatskoj opskrbljuje naprednim rješenjima za grafiku i tisak. Na taj način u svakom našem centru, lokalno, možete dobiti razne manje print usluge, a MBE PrihtHub Sveta Nedelja omogućava da svi MBE centri i njihovi korisnici imaju mogućnost i velikih serija ispisa, u visokoj kvaliteti i na velike formate. Za sve upite oko grafike, ispisa, svjetlećih reklama i svega povezanog s time – tu smo za vas.


Unajmite poštanski sandućić i primajte pošiljke na našoj adresi

Zašto bi male firme morale biti registrirane na adresi vašeg stana ili kuće? Zašto bi vas poslovni partneri tražil uznemiravali doma? Izbjegnite javnu objavu vaše privatne adrese i registrirajte vašu tvrtku kod nas. Time ćete izbjeći isčekivanje dostavljača na kućnom pragu. Nećete morati čekati kurira u firmi, ako morate na hitan sastanak. Vaše pošiljke primiti ćemo mi, možemo vas o prispjeću i izvjestiti, a vi ih preuzmite kad vam odgovara, ili ovlastite nekog da ih pokupi.

Možemo ih i prepakirati i preusmjeriti na adresu koju vi zadate, pa time dobijate odlično mjesto za vaš dropshipping business.

Kontakt

Javite se i provjerite što možemo učiniti za Vas!

Mail Boxes Etc. HR0007

Adresa:

Vladimira Nazora 10
10431 Brezje

Radno vrijeme:

Pon. – Pet.
08:00 – 17:00

Voditelj poslovnice

Josip Bandov

Imate pitanje? Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama! facebook