Video produkcija

Predani tim profesionalaca, s višegodišnjim iskustvom rada na televiziji, pobrinut će se za sve Vaše potrebe prijenosa uživo, produkcije i snimanja.

 

Uz najnoviju tehnologiju, osigurat ćemo streaming svih vrsta događaja, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, oblikovan prema Vašim željama. Naša produkcija pobrinut će se da svaki streaming ili snimanje prođe glatko i bez ikakvih problema, dok će naš tehnički odjel nadzirati svaki korak dogovora, pripreme i provedbe streamanja i snimanja, kako bi osigurali minimum tehničkih grešaka. Naš je cilj prenijeti vam novo vizualno iskustvo, u kojem ćete uživati Vi i Vaši krajnji korisnici.

 

STREAMING – prijenos uživo svih evenata, konferencija, okruglih stolova, pressica; Mail Boxes Etc. opremljen je najnovijom tehnologijom koja omogućuje streamanje u visokoj kvaliteti, s više kamera, na bilo koju platformu. Po završetku prenošenog događaja, isporučujemo snimku streama, u visokoj kvaliteti i punom trajanju. U dogovoru s klijentom, moguće je dizanje snimke na Youtube (ili kanal po želji), kao i isporučivanje sažetka događaja.

SNIMANJE –  svakom klijentu pristupamo individualno, kao i događaju za koji smo angažirani. Od okruglih stolova, seminara i panela, preko promotivnih i korporativnih videa, do spotova i reklama, cilj nam je osmisliti jedinstvenu vizualnu priču kojom će klijent biti u potpunosti zadovoljan. Broadcast.hr opremljen je 4K kamerama, Ronin rigom, GoPro kamerama i dronom, kao i brojnim drugim komadima opreme koji omogućavaju atraktivne kadrove u gotovo svim uvjetima. Po potrebi, moguće je odraditi i ENG snimanja, kao i snimanja u studiju

PRODUKCIJA –  Od dogovaranja lokacija snimanja, ishođenja potrebnih dozvola, organizacije ljudi, tehnike i termina pa do montaže i postprodukcije, s nama možete biti sigurni da će svaki projekt proći glatko i bez problema te da će isporučeni proizvod do kraja ispuniti sve klijentove želje

STUDIO – Mail Boxes Etc. ima potpuno opremljen studio i režiju kojeg se može koristiti bez scenografije ili s postojećom scenografijom. Studio je opremljen, kako opremom za snimanje, tako i za streamanje pa se uživo mogu raditi manji formati poput 1 na 1 razgovora, prikaza vježbi, raznih objava i sl.