Grafika & Tisak

Grafički dizajn je disciplina dizajna koja se bavi izradom tiskanih rješenja koja podrazumijevaju kombinaciju slike i teksta. U novijim definicijama grafički dizajn uključuje grafičke produkcije prilagođene digitalnim medijima tj. Internetu i televiziji.

Vizualni identitet nastaje pomno planiranim, koordiniranim i profesionalnim djelovanjem u oblikovanju pojedinih elemenata vizualne prezentacije Vaše tvrtke, koje je usklađeno koncepcijom marketinga. Mail Boxes Etc. nudi uslugu izrade vizualnog identiteta, knjige grafičkih standarda i primjenu istog na svim vrstama medija.

  • Vizitke, letci, brošure, bookleti, personalizirane kuverte s dotiskom, poklon bonovi, vaučeri, pozivnice, zahvalnice, diplome i certifikati
Profesionalni tim stručnjaka odgovoriti će na sve grafičke zahtjeve i pretočiti Vaše ideje u finalni proizvod, a sve uz najmodernije tehnologije i alate u svijetu tiska.

Naši Konica Minolta bizhub i Accurio sistemi za ispis ostvaruju najveće brzine u crno/bijelom i/ili ispisu u boji. Produkcijski sistemi ujedinjuju izuzetnu brzinu i raznovrsnost koje nadopunjuju neusporediva trajnost i vrhunska pouzdanost – upravo ono što je neophodno za digitalni ispis velikog volumena.

 

 

S uređajem AccurioPrint C3070, predstavljamo inovativan, digitalni sustav s velikom brzinom kolor ispisa i podižemo na novi nivo kvalitetu i konzistenciju tiska. Nevjerojatne mogućnosti ispisa u kombinaciji sa robusnom konstrukcijom, setom profesionalnih karakteristika i privlačnom ekonomičnošću čine ovo idealnim i vrlo fleksibilnim baznim sustavom za naš Store.

 

Za više pitanja obratite se na print@mbe.hr